Joya skor

Joya är ett relativt ungt varumärke. Det startades 2008 av Karl Müller och Claudio Minder i Schweiz. Idag är Joya skomärke som utmärker sig för såväl sin komfort som den positiva effekten den har på kroppen. Joya har bland annat fått en certifiering av AGR. Det är en tysk förening som jobbar med att informera och förebygga ryggproblem. Den här mycket exklusiva utmärkelsen ges bara till produkter som är särskilt ryggvänliga. För mer information om AGR: https://www.agr-ev.de/en/ (på engelska).


Joya har som mål att ingen skall förhindras att gå för att man har ont. Den målsättningen genomsyrar organisationen och all produktutveckling. Det här synsättet har resulterat i flera ny sulor med olika typ av teknik. Joya har idag flertalet sulor som passar in på många olika behov. Oavsett om du vill ha dina Joya skor i jobbet eller hemma. Ett bra sätt att se vad andra kunder tycker är att titta på Joyas Facebooksida. Där finns många testimoniums om hur det är att använda Joya skor.
Att unna dig ett par Joya skor är ett utmärkt sätt att ta hand om kroppen. Oavsett om du redan har ont eller om du vill avlasta din kropp för att förhindra att få ont framgent.

Filter Laddar...
Pris: (SEK)
från
till