Hem » Kategori

Några varor från Joya skor

Joya skor

Har du hört talas om Joya, varumärket med de otroligt mjuka skorna? Chansen är ganska god att du gjort det. Men om så inte är fallet så följ den här länken för en presentation av varumärket.

Vad är det som är så speciellt med Joya skor?

När man använder Joya skor så är det en ganska speciell känsla, en känsla av mjukhet och lätthet. Det är lite som att gå i sand. Mjukt men fast samtidigt och mycket behagligt. Joya skorna härmar hur foten rör sig när man går i sand. Materialet sjunker ihop under foten och fördelar vikten jämnt över foten. Det ger en avlastning på foten, speciellt under hälen. Superbra om du lider av hälsprorre, till exempel.

I en vanlig sko får hälen ta emot en stöt när du sätter foten i golvet. I Joya skor så tar materialet upp stöten som då inte fortplantar sig genom foten mot andra leder så som knän eller rygg. Tack vare det elastiska materialet överförs inte användarens vikt omedelbart till lederna, så som i konventionella skor. Det är tvärtom en fördröjning innan knän och rygg tar upp användarens fulla vikt. Det låter kanske inte så märkvärdigt men det gör underverk för komforten och även för att avlasta lederna.

Det är förstås väldigt svårt att beskriva känslan. Det bästa är att prova!

Totalt 205 poster
Sida 1 av 6
1 2 3 4 5 6