Hem » Kategori

Mephisto Sandaler

1965 grundade Martin Michaeli MEPHISTO i Frankrike med målet att skapa världens bästa skor. Den första produkten var en Moccasin som vart själva signaturprodukten för Mephisto. Snart hade försäljningen spridits till Tyskland, Belgien, Österrike och Schweiz och därifrån över hela Europa.

Idag är Mephisto ett mycket välkänt företag, i nästan alla världens hörn. Grundfilosofin har de kvar, precis som alltid - att skapa världens bästa skor. Visst låter det enkelt? Det är det förstås inte, många har försökt men få har lyckats.

För att lyckas så har Mephisto kontroll på hela sin kedja. Där andra varumärken lägger ut sin produktion i fabriker runtom i världen så gör Mephisto tvärtom och äger sina egna fabriker. Allt för att kunna kontrollera kvalité, leveranstid och andra aspekter, så som miljöfaktorer. Mephisto blandar även sin egen kork till sina korksandaler. Det är långsam process som görs för hand och därför är prist på Mephistos korksandaler lite högre, men kvalitén är också betydligt högre.