Hem » Joya skor » Kategori

Joya sandaler

Joya Sandaler

Visste du att svenskarna är de mesta användarna av Joya sandaler? Vi köper flest Joya sandaler av alla andra länder. Ett tag var det faktiskt så att vi i Sverige köpte fler sandaler, i absoluta tal, än alla andra länder tillsammans. Det är en fantastisk prestation för ett litet land med bara tio miljoner invånare. Men det är också en kvalitetsstämpel på hur bra Joya faktiskt är på att göra sandaler.

Orsaken till det här är att Joya sandaler kan används till så många mer saker än att bara ha dem som innetofflor i hemmet. Många använder sandaler i jobbet och Joya har flera populära modeller, de mest populära är Dubai Black, Amalfi II Black Snake och Vienna Black.

Inte nog med att du får en sandal med hög kvalité, utan som också rekommenderats av AGR som särskilt ryggvänlig. Den dämpar stötarna mot dina leder och fördelar trycket jämnt för dina fötter när du går och står. För dig med begynnande hälsporre så kan vi rekommendera att prova Joya. Du kommer känna skillnad omedelbart, från det första steget.

 

Produkter
12 36 72